Etiket Sonuçları: Tübitak Bilim Olimpiyatları

Mrt

Okulumuz öğrencisi Mustafa Efe ÜÇER TÜBİTAK 31.Ulusal Astronomi ve Astrofizik Bilim Olimpiyatlarında ALTIN Madalya kazanarak, olimpiyat takım seçmelerine katıldı. Burada ilk 5 e girerek Türk Olimpiyat Milli Takımına seçilmiştir. 17-26 Ağustos tarihleri arasında Brezilya'da yapılacak olan Uluslararası Bilim Olimpiyatlarında AYYILDIZLI forma ile ülkemizi temsil edecektir. Bu gururu bizlere yaşattığı için kendisine teşekkür eder, Tofaş Fen Lisesi Ailesi olarak başarılar dileriz.

Ock

TÜBİTAK 31.Ulusal Bilim Olimpiyatlarında Astronomi ve Astrofizik alanında altın madalya okulumuz öğrencisi M.Efe ÜÇER'in oldu. Okul Müdürümüz Süleyman ŞEKER öğrencimizi tebrik etti. Öğrencimizi, ailesini ve emeği geçen tüm personelimizi kutlar başarılarının devamını dileriz..

Mrt

Tübitak tarafından düzenlenen 29. Bilim Olimpiyatlarında Matematik dalında Öğrencimiz Me**** KI******** 3. olarak bronz madalya almıştır. Öğrencimizi, ailesini ve emeği geçen öğretmenlerini tebrik ediyoruz.