BURSA / NİLÜFER - Tofaş Fen Lisesi

Etiket Sonuçları: Yarış

Ock

Okulumuzda dönem sonu sosyal etkinlikler kapsamında genel kültür bilgi yarışması düzenledik. İlk üçe giren takımlara sürpriz hediyeler verildi.

Ara

Pansiyon Eylem Planı kapsamında Pansiyonumuzda kalan öğrenciler arasında genel kültür bilgi yarışması düzenlendi. Dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyelerin verildiği yarışma öğrenciler tarafından çok beğenildi. Katılım gösteren ve dereceye giren öğrencilerimize ayrıca yarışmanın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Nis

Azerbaycan'da düzenlenen "Bir Millet İki Devlet" konulu Uluslararası resim yarışmasında öğrencimiz Erva Kö** 2. olarak bizleri gururlandırdı.

Ock

Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından bu yıl 11.'si düzenlenen Liseler Arası Mevlana Şiir Yarışması'nda dereceye giren eserlerin sahiplerine ödülleri, düzenlenen törenle verildi. Öğrencimiz İclal KARAKAŞ Türkiye 3.sü olarak bizleri gururlandırdı.