BURSA / NİLÜFER - Tofaş Fen Lisesi

Ock

TOFAŞ FEN LİSESİ 2015-2016 ÖĞRETİM YILINDA SON SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE YGS VE LYS HAZIRLIK KURSU AÇIYORUZ

Ock

Milli Eğitim Bakanlığı geçtiğimiz günlerde, 33 okulu "Proje Okulu" olarak belirlemiştir. Okulumuz, "Proje Okulu" olarak belirlenen 8 fen lisesinden biri olmuştur. Okulumuza ve tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını dileriz.

Ara

Okulumuz Nilüfer ilçesine taşınmıştır.

Ara

Okul Kıyafeti Belirleme Anketimiz 29.12.2014 saat 16.30 itibari ile sonlandırılmıştır.

Ara

22.12.2014 tarihinden itibaren okulumuzun adı resmi olarak TOFAŞ Fen Lisesi olarak değiştirilmiştir. Bu nedenle öğrenci kıyafetlerinin belirlemek üzere hazırlamış olduğumuz anketi 29.12.2014 saat 16.00´a kadar doldurmanızı rica ederiz.

Saygılarımızla,

TOFAŞ Fen Lisesi

Onur kurulumuz tarafından belirlenen kasım ayı Ayın Öğrencileri;

Sayın Velimiz;

Okulumuz Bursa Ali Osman Sönmez / TOFAŞ Fen Lisesi 09.02.2012 tarih ve 28199 sayılı Resmi Gazete ile yayımlanmış olan Okul Aile Birliği Yönetmeliği doğrultusunda 2014-2015    Eğitim – Öğretim Yılı Olağan Genel Kurulu 23 Kasım 2014 Pazar günü saat 11.00’da Bursa Ali Osman Sönmez / TOFAŞ Fen Lisesi Spor Salonunda aşağıdaki gündem maddeleri görüşülmek üzere toplanacaktır.

Yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci toplantı 30 Kasım 2014 Pazar  günü aynı saatte ve yerde yapılacak, kararlar toplantıda bulunanların çoğunluğuyla alınacaktır.

Öğretmen Veli Görüşme Saatleri "Okulumuz" linki altında yayınlanmıştır.

Cumhuriyetimizin 91. Yılı Kutlu Olsun

Ekm

Okulumuz almanca dersi öğretmeni Recep YILDIRIM 08.10.2014 tarihinden itibaren Müdür Baş Yardımcısı olarak ataması gerçekleşmiştir. Okulumuz ve kendisi için hayırlı olmasını dileriz.

Ekm

MEB´e Bağlı Okullarda Destekleme ve Yetiştirme Kuraları Açılacaktır.