BURSA / NİLÜFER - Tofaş Fen Lisesi

May

TOFAŞ FEN LİSESİ olarak öğrencilerimizi bir üst eğitim seviyesine taşırken ileride ülkemizin lokomotifi olacak gençlerimize yetiştirdiğimizin bilincindeyiz. Bu sebeple birçok tecrübenin zor koşullarda kazanıldığını da bilmekteyiz. Özellikle öğrencilerimizin mesleklerini seçerken daha çok bilgi sahibi olmasını istemekteyiz. Öğrencilerimizin seçecekleri meslekleri ve bu meslek gruplarının yaşadıkları ortam ve koşulları yerinde 1 gün boyunca deneyimlerini sağlamak geliştirilen bu projenin aslını Tecrübe Aktarımı oluşturmaktadır.Bu kapsamda öğrencilerimiz ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİNDE 1 gün süre ile observer student olarak TIP alanını yerinde deneyimlediler.

Nis

DİSLEKSİ ÖĞRENME GÜÇLÜĞÜ DERNEĞİ İLE YÜRÜTTÜĞÜMÜZ PROJEMİZ BÜTÜN EKLEMELİ ÜRETİM OLARAK BİLİNEN 3D YAZICI KULLANICILARINI ORTAK AMAÇLA TEK BİR PLATFORMDA TOPLAYACAK

Nis

ÖĞRENCİMİZ İBRAHİM MUHAMMED ÇEVİK 49.TÜBİTAK ORTAÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİ PROJE YARIŞMASINDA TÜRKİYE İKİNCİSİ OLDU.