BURSA / NİLÜFER - Tofaş Fen Lisesi

Nis

2022 Milli Savunma Üniversitesi sınavında başarılarımızı tek kareye sığdıramadık.

Nis

LITARATE FOREVER e-Twinning Projemiz yoğun çalışmalarla devam ediyor.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u anma günü münasebetiyle okulumzda etkinlik düzenlendi.

Mrt

Tübitak tarafından düzenlenen 29. Bilim Olimpiyatlarında Matematik dalında Öğrencimiz Me**** KI******** 3. olarak bronz madalya almıştır. Öğrencimizi, ailesini ve emeği geçen öğretmenlerini tebrik ediyoruz.

Mrt

8-14 Mart Bilim ve Teknoloji Haftası Etkinlikleri kapsamında TÜBİTAK BUTAL Bursa Test ve Analiz Laboratuvarı ile birlikte etkinlik gerçekleştirdik.

Mrt

Her yıl 1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan Deprem Haftası bu yıl İçişleri Bakanlığı'nın ilan ettiği "2022 Tatbikat Yılı" kapsamında eş zamanlı olarak Türkiye'deki resmi ve özel tüm okullarda "Afet Eğitimi ve Tahliye Tatbikatı" gerçekleştirildi. Bursa İl Programı ise okulumuzda gerçekleştirildi.

Mrt

Okullar arası düzenlenen Satranç Turnuvasında Bursa'da 3. olduk.

Şbt

WCEP ile Tofaş Fen Lisesi arasında "Uluslararası Öğrenci Değişimi ve AP İşbirliği" Protokolü imzalandı.

Şbt

İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışmasında okulumuz öğrencisi Akif KORKMAZ ilçe 1.si oldu.

Şbt

Öğrencimiz Erva KÖRÜKÇÜOĞLU Fatih Belediyesinin Türkiye geneli düzenlemiş olduğu "Neyi Özledim" konulu resim yarışmasında Türkiye birincisi olarak bizleri gururlandırdı.

Şbt

Tofaş Fen Lisesi olarak 9.Tübitak 4006 Bilim Fuarımızı açtık.

Şbt

Bursa Büyükşehir Belediyesi 2.Uluslararası Piyano Festivalinde Öğrencimiz Sude Oral performans sergiledi.

Ock

CodeWeek Avrupa Birliği Mükemmellik Ödülünü aldık.

Ock

Steiermark Üniversitesi'nden özel yetenekli öğrencilerin eğitimi alanında uzman ve Avrupa Üstün Yetenek Konseyi Üyesi ve Avusturya Temsilcisi Prof. Mag. Christa Bauer okulumuzu ziyaret etti.