Tofaş Fen Lisesi

Vizyon: Eğitimde; Tek Okul! Farklı, Aktif, Şeffaf

Misyon: Geleceğe güvenle bakan, çağdaş, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, bilimsel anlayışa hâkim, nitelikli ve verimli insan olmak için varız.

Başarılar: Okulumuz ilk mezun verdiği 1992 yılından itibaren, hem akademik başarılara hem de yüksek insani değerlere sahip bireyler yetiştirmiştir. Mezunlarımızın büyük çoğunluğu yurt içinde ve yurt dışındaki uluslararası firmalarda yönetici pozisyonunda bulunmaktadır.

Pansiyon Bilgileri: 128 Kız, 112 Erkek öğrenci kapasitelidir. her oda da banyo tuvalet mevcuttur ve 4 kişiliktir.
Saatler: 08.50 - 16.10
Isınma: Doğalgaz.
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İngilizce, Almanca ve Fransızca
Servis Bilgisi: ÇEŞİTLİ KONUMLARDAN SERVİS BULUNMAKTADIR.
Taban-Tavan Puan Bilgileri:
Okulun LGS Başarı Durumu: 2016 verilerine göre kendi türünde MF 5. TM 1.sidir.
LGS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: 2018 üniversite yerleşme oranımız %67'dir.
Sportif Etkinlikler: Tenis, salon futbolu, voleybol, masa tenisi, badminton, basketbol branşlarında her yıl belediyelerin ve milli eğitim müdürlüğümüzün düzenlediği müsabakalara katılım sağlanmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler: Tübitak 4004 Endüstri 4.0 için Eğitim 4.0 Tübitak 4006 Bilim Fuarı
Proje Çalışmaları: Tofaş Yenileşim Atölyesi,Soru İşareti Günleri, Bireysel Tecrübe Aktarma Projesi, BİLİM BULUŞMALARI, ULUTEK TEKNOPARK ÖĞRENCİ EŞLEŞTİRME
Kontenjan Bilgileri: 120

Telefon - 0224 262 24 01

Belgegeçer - (224) 262 2358

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - http://bursatofasfenlisesi.meb.k12.tr

Adres - 19 Mayıs Mah Dostluk Cd No3 A/B/C Nilüfer/BURSA

Toplantı Salonu :1
Çok Amaçlı Salon :3
Fen Laboratuvarı :1
Kimya Laboratuvarı :1
Biyoloji Laboratuvarı :1
Fizik Laboratuvarı :1
Revir:1

Yerleşim Yeri - Okulumuzun doğusunda Saygınkent sitesi, batısında Hacı dayı Lokantası, kuzey cephesinde 100. Yıl kapalı pazar yeri ve cephesinde ise 100. yıl metro istasyonu ve Arena AVM bulunmaktadır.

Adres - 19 Mayıs Mah Dostluk Cd No3 A/B/C Nilüfer/BURSA

Ulaşım Okulumuz, 100. Yıl Metro durağına 200m. mesafededir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine uzaklık : 18 Km İlçe merkezine uzaklık : 5 Km