T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BURSA / NİLÜFER - Tofaş Fen Lisesi

Avrupa Üstün Yetenek Konseyi Üyesi ve Avusturya Temsilcisi Prof. Mag. Christa Bauer Okulumuzu ziyaret etti.

Steiermark Üniversitesi'nden özel yetenekli öğrencilerin eğitimi alanında uzman ve Avrupa Üstün Yetenek Konseyi Üyesi ve Avusturya Temsilcisi Prof. Mag. Christa Bauer okulumuzu ziyaret etti.

Avrupa'daki özel yetenekli öğrencilerin eğitimi konusundaki iyi uygulamaların ve eğitim sistemlerinin tanınması adına Burs İl Milli Eğitim Müdürlüğünün projesi kapsamında Steiermark Üniversitesi'nden özel yetenekli öğrencilerin eğitimi alanında uzman ve Avrupa Üstün Yetenek Konseyi Üyesi ve Avusturya Temsilcisi Prof. Mag. Christa Bauer, 19-20-21 Ocak tarihlerinde 3 günlük çalışma ve eğitim programı kapsamında ilimizde bulundu. 

Ziyaret programı kapsamında ilk olarak Prof. Bauer, TOFAŞ Fen Lisesinde öğrencilerle tasarım atölyelerindeki akran öğrenme modeli üzerine sohbet etti, okul tarafından uygulanan bu modelin detayları hakkında bilgi aldı. Ardından öğretmenler ile kendi kurumu ve TOFAŞ Fen Lisesinin yeni dönemde yapacakları uluslararası projeleri hakkında iş birliğine dayalı planlamalar üzerine konuşuldu.

28-01-2022

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 28.01.2022 - Güncelleme: 17.03.2024 10:39 - Görüntülenme: 237
Kaynak: https://bursa.meb.gov.tr/www/profmagchristabauerdenbursailmillegitimmudurlugukurumlarinaziyaretveogretmenegitimi/icerik/3855
  Beğen | 0  kişi beğendi