Ock

Steiermark Üniversitesi'nden özel yetenekli öğrencilerin eğitimi alanında uzman ve Avrupa Üstün Yetenek Konseyi Üyesi ve Avusturya Temsilcisi Prof. Mag. Christa Bauer okulumuzu ziyaret etti.

Ock

Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından bu yıl 11.'si düzenlenen Liseler Arası Mevlana Şiir Yarışması'nda dereceye giren eserlerin sahiplerine ödülleri, düzenlenen törenle verildi. Öğrencimiz İclal KARAKAŞ Türkiye 3.sü olarak bizleri gururlandırdı.

Ara

Tofaş Fen Lisesi öğrencileri CodeWeek etkinlikleri kapsamında yapmış oldukları çalışmalarını tamamlayarak sertifikalarını aldılar.

Ara

Yüzmede 4 madalya birden.

Ara

Okulumuz Öğrencilerinin yapmış olduğu "Okulumuzu Güzelleştirelim, Pandeminin Oluşturduğu Stresten Kurtulalım" duvar boyama etkinlikleri sonuçlandı.

Kas

Ortaöğretim Genel Müdürlüğüne bağlı liselerde; yönetici, öğretmen ve öğrencilerin sınai mülkiyet

farkındalığını artırmak, yürütülen proje ve faaliyetler sonucunda ortaya çıkan yeniliklerin ve fikri ürünlerin sınai

mülkiyet hakları kapsamında korunmasını sağlamak, Türkiye'nin teknolojik ve endüstriyel gelişmesine katkıda